ОБЕМНИ БУКВИ

Проектиране, изработка и монтаж на обемни букви по наш, или ваш проект. Разполагаме с колектив от специалисти, които могат да изработят и монтират вашите рекламни букви.

Обемните букви са един от най-отличителните начини за външна реклама, при тях няма светещ фон, който да размива надписа, в тъмното се получават ясни и отчетливи надписи, които се четат от големи разстояния. Получават се леки изделия, така че са подходящи за монтаж на покрив или на подобни места, които не трябва да се утежняват. Като оставим функциалността им на страна, обемните букви и символи дават и възможност за прилагането на различни дизайнерски решения, тъй като лесно се постигат неправилни и атрактивни форми.

В зависимост от предпочитанията и нуждите на клиента ние предлагаме различни видове обемни букви като съчетаваме материали и начин на изработка в зависимост от случая. Най-общо обемните букви могат да се разделят на няколко вида:
dsfdsf

Несветещи обемни букви

Несветещите обемни букви се прилагат в случаи, когато надписа или табелата ще бъдат засветени допълнително с халогенни вани например. При това положение сенките, които падат от обемните букви и символи подчертават релефа на самата табела.
Shop-LED-Illuminated-Acrylic-Frontlit-Facelit-Channel-Letters

Светещи обемни букви – пасивен борд

При тези букви засветяването е поставено в самата буква и лицето и свети. В различните случаи буквите се изготвят от различни материали, но най-често за лицето се използва ПММА плоскост (плексиглас), а за борда твърдо формовано ПВЦ. Тези букви са с пасивен борд – борда или канта на буквата не свети, свети само лицето.
Custom-Acrylic-Letters-300x300

Светещи обемни букви – активен борд

Различното при тези букви е, че за борда (канта) на буквата отново се използва плексиглас, така самият борд също пропуска светлина и свети по същия начин както и лицето.
seletti-01419C03-big-300x300

Неон


Неонът като способ за засветяване на обемни букви се използва в случаите, когато обема на буквата е наистина голям и диодите няма да осигурят достатъчно силна светлина. Неонът се използва и за цели неонови надписи. Влагоустойчивия неон може да се използва без да се влага в буква, а директно от него да се оформи буквата, така се получат наистина ярки и лесно забелязващи се реклами.

За различните дизайни и нужди се прилагат и други материали – лазерно оформен метал, дърво, вералит, алурапид – така че каквото и да сте си наумили ние можем да го изпълним.